/

Nieuwsbrief 2 april : Covid-19 CORONAVIRUS


Annulaties van tochten binnen Wandelsport Vlaanderen vzw

Alle wandeltochten onder de vleugels van Wandelsport Vlaanderen vzw worden geannuleerd tot en met 30 juni 2020


Beste pareltjes, 

Wie had er ooit durven denken dat een situatie in China, zo ver van ons, ook ons leven drastisch zou kunnen beïnvloeden. We hopen dat jullie allemaal deze periode op een gezonde manier mogen doormaken en dat we vlug mogen teruggaan naar een normaal leven. 

De gevolgen veroorzaakt door het coronavirus hebben ook invloed op de werking van onze club. We zijn dan ook genoodzaakt om ons programma aan te passen.

 

De belangrijkste wijziging dat zich opdringt is de annulering van onze BRILLANTTOCHTEN op 1 mei.

 Zo zullen onze clubactiviteiten, GROEPSWANDELING in Deux-Acren van 18 april, en UITSTAP met de BUS naar SINT-TRUIDEN van 21 mei worden geschrapt.

 

 

 Onze volgende clubactiviteiten, GRATIS WANDELEN op 28 juni en onze UITSTAP met de BUS naar ZOUTLEEUW op 5 juli liggen nog een drietal maanden voor ons.

 Hopelijk evolueert de situatie zo dat het aanvaardbaar, verantwoord en veilig is om toch aan deze organisaties te kunnen deelnemen. We houden jullie zeker op de hoogte. De federatie zelf heeft ook alle tochten tot en met 3 mei 2020 geannuleerd. Er zijn ook al enkele tochten later in mei geannuleerd.

 Omdat ook wij onze verantwoordelijkheid willen nemen, omdat ook wij respect willen tonen voor de verpleging, artsen, de zorgverleners, de medewerkers in de warenhuizen passen we dus onze kalender aan.   

 We kunnen de situatie in augustus niet inschatten. We zijn toch gestart met het concretiseren van de organisatie van de Baljuwtochten van 30 augustus. We kijken met een positieve gedachte uit naar die datum.

 Hou jullie veilig, steun elkander en maak er het beste van. 

 Met vriendelijke groeten.

Raymond Dero.

voorzitter@parelvanhetpajottenland.be

Parel van het Pajottenland ® Vollezele 4254

Lid van Wandelsport Vlaanderen VZW