/

Nieuwsbrief 30 juni Corona 4


Beste pareltjes,

 

De coronasituatie is verbeterd en stelt ons enigszins een beetje gerust. Maar het virus sluipt nog steeds rond en kan op elk moment weer de kop opsteken. De eenvoudige maatregels, handhygiëne, 1.50m afstand houden en het dragen van een mondmasker daar waar de afstand niet kan worden gerespecteerd blijven gelden. Wanneer we zien hoe heel wat mensen het niet zo nauw nemen en een loopje nemen met deze regels, heeft het bestuur besloten om de Baljuwtochten van 30 augustus te annuleren. We willen niet geconfronteerd worden dat, door de houding van sommige mensen, onze medewerkers besmet zouden raken. We willen ook niet dat onze club aan de basis ligt van een nieuwe verspreiding van het COVID-19-virus. Ook de praktische schikkingen, zoals hygiëne en de richtlijnen opgelegd door de federatie maken het quasi onmogelijk om op een normale en veilige manier te organiseren.

Onze andere komende clubactiviteit, de groepswandeling van 8 augustus in Sint-Pieters-Kapelle, zal wel worden georganiseerd. We zijn van oordeel dat wij deze groepswandeling op een veilige manier kunnen organiseren.   In een volgende nieuwsbrief krijgen jullie hierover meer concrete informatie.  

 

WEEKEND naar  Deurne Nederland van vrijdag 11 tot zondag 13 september 2020 Dit weekend wordt verplaatst naar 10- 11 en 12 september 2021. De betaalde voorschotten zullen door onze penningmeester, César, zo vlug mogelijk worden teruggestort.

 

Hou het veilig en gezond.  

  

Namens het bestuur.

 

Raymond.
voorzitter@parelvanhetpajottenland.be