Clubwerking

groepswandelingEnkele malen per jaar wordt er op zaterdag namiddag of vrijdagavond en in de omgeving van Galmaarden, een groepswandeling georganiseerd.

busJaarlijks organiseert onze club een drietal busuitstappen. De bedoeling is om aan georganiseerde wandelingen van andere clubs deel te nemen. Het is een leuke en gezellige manier om, in clubverband, de mooiste wandelgebieden te ontdekken. Voor deze verplaatsing wordt aan de leden een kleine financiële bijdrage gevraagd.

weElk najaar plannen wij een wandelweekend. Er wordt rekening gehouden met zowel de lange als korte afstandstapper. Ook hier gelden democratische prijzen want er wordt een groot gedeelte van de onkosten door de clubkas ten laste genomen.

oosterijkTweejaarlijks trekken we onze wandelschoenen aan in het buitenland. Zo werden er al zeer geslaagde uitstappen gemaakt naar Tsjechië, Polen, Duitsland, Slovenië en het Zwarte Woud.

bbqOm het nieuwe wandeljaar te beginnen en de clubsfeer te optimaliseren wordt er elk jaar (dikwijls de laatste of voorlaatste zaterdag van januari) een clubfeest ingericht. Tijdens dit gebeuren worden de leden, die zich op de ene of de andere manier hebben ingezet voor de club en de wandelsport in het algemeen, gelauwerd. Op basis van een puntensysteem wordt een rangschikking opgesteld.

Om lid te worden, ga naar de pagina “lid worden”.


 

ONZE NIEUWE 2024 FOLDER

 

Downloaden (PDF, 202KB)

Onze 2024 kalender is al klaar 

Downloaden (PDF, 25KB)

Meer details voor onze leden : druk hier.