Fotozoektocht Tollembeek

PARCOURSBESCHRIJVING  

Downloaden (PDF, 2.25MB)

AFKORTINGEN:
L = links R = rechts RD = rechtdoor WKP = wandelknooppunt op wandelnetwerk Pajottenland

 

Starten aan de kerk en gaan L van de kerk richting kerkhof. Op het einde gaan we L om dan R tussen de 2 loodsen te nemen. We nemen RD de voetweg tot T met de Begijnhofstraat = WKP 601. Nemen L tot kruispunt met de Processiestraat. Nemen R tot kruispunt met de Groenstraat. Nemen L, = richting WKP 402, gaan tot volgend kruispunt  waar we L nemen richting Groenstraat huisnummers 33 -> 1 en 28 -> 2. Gaan RD tot T met de Hernestraat. Nemen L en nemen tussen huisnummer 64B en 64C R de voetweg. Net over de brug over de Mark nemen we L en volgen tot WKP 643. Nemen R en volgen tot T met de Hollestraat. Nemen L, volgen tot T met de Vollezelestraat en nemen L. Na +/- 40-m nemen we R de Hollestraat. Volgen tot kruispunt met Heerebeek en nemen R de losweg. Volgen nu het rode MTB-parcours Bloso. Via de losweg en weggetje volgen we  tot T met de Hollestraat. Nemen R om na +/- 20-m L Smeedries te nemen. Blijven deze volgen en nemen na +/- 600-m  en net voorbij huisnummer 7 de voetweg R. Volgen deze tot T met losweg en nemen L tot T met de Vollezelestraat. Nemen R om net over de Mark L langsheen de Mark te nemen. Volgen onze weg en bereiken via de parking de Hernestraat = eindpunt.

Vragen – druk hier voor .pdf

Er wordt één vraag gesteld in de omgeving waar de foto werd genomen.  

Opgelet. De foto’s staan in willekeurige volgorde. Noteer uw antwoord onder het corresponderende nummer op het antwoordformulier


Gefeliciteerd met uw deelname. Voel je vrij om deel te nemen aan de 2 andere fotozoektochten in Galmaarden en in Vollezele.


Graag jullie commmentaren op onze Facebook Pagina