/

foto’s groepswandeling Herne 29 januari 2022


 

Nieuwsbrief 23 januari 2022.

WANDELCLUB PAREL VAN HET PAJOTTENLAND®

Beste pareltjes,

Zoals eerder gemeld wordt het ledenfeest geannuleerd. Omdat we het sociale luik voor onze leden ook zeer belangrijk vinden organiseren we dan maar op 29 januari 2022, ter vervanging, onder coronaveilige omstandigheden, een groepswandeling. Er staat, langs verharde baantjes, een wandelingetje van 6-km op de agenda.

Mondmasker niet vergeten voor wanneer er zich een bepaalde situatie zou voordoen waarbij het dragen van een mondmasker aangeraden zou zijn. We hopen op een positieve medewerking van de weergoden.

We spreken om 14:00 af aan de Sporthal Hernekouter – Hernekouter 1 te 1540 Herne.

Na 3.5-km is het tijd om even op adem te komen. Op een openluchtrustpost, staand, worden jullie getrakteerd op een natje, een coronaveilig hapje en een babbeltje.

Wie voor een kortere wandeling opteert kan vanuit deze rustpost onmiddellijk terugkeren naar de startplaats. De rest wandelt verder via de typische voetpaadjes.

 

Om alles goed te kunnen voorbereiden zouden we best, bij benadering, het aantal deelnemers kennen. Daarom graag een berichtje naar voorzitter@parelvanhetpajottenland.be met de naam van de deelnemer(s) of op het nummer 0474-693829.

Aan de startplaats zal onze secretaris je ook de gelegenheid bieden om, na de wandeling, de documenten en formulieren met betrekking tot het nieuw lidmaatschap van het wandeljaar 2022 te bekomen.

Voor het nieuwe wandeljaar telt onze club 110 leden waarvan enkele nieuwe. Dit is bemoedigend nieuws. We danken jullie hiervoor. Als bestuur blijven we ons uiterste best te doen om voor jullie fijne en leuke groepsactiviteiten te organiseren.

Met sportieve groeten.

Namens het bestuur.
Raymond.