/

Run the difference met “Autisme Europe”


Februari 2016 Autism-Europe
Vergezel ons op het evenement “Run the Difference” en steun Autism-Europe!

We nodigen u uit om ons te vergezellen op zaterdag 12 maart voor ons evenement “Run the Difference”, het vindt plaats in Terkamerenbos in Brussel. De volledige winst zal gedoneerd worden aan het goede doel Autism-Europe!
De dag bestaat uit twee loopwedstrijden: een verklede loopwedstrijd van 2km en een competitieve loopwedstrijd van 5km .
De 2km loopwedstrijd is een korte amusante loopwedstrijd waarbij alle deelnemers op hun best moeten verkleed zijn en waarbij de hele familie deel kan nemen.
Als u liever iets serieuzers verkiest dan kan u eventueel meedoen met onze loopwedstrijd van 5km waarbij je je niet moet verkleden. Het is voor de competitieve deelnemers.   De 5 km loopwedstrijd gaat van start om 11u30 en de 2 km loopwedstrijd om 13u00, maar u kan alvast wat vroeger komen, ook na de loopwedstrijden kan u wat langer blijven om de gezellige atmosfeer op te snuiven.
Na de wedstrijden zullen er prijzen uitgereikt worden voor de 1e, 2e en 3e plaats bij elke wedstrijd alsnog prijzen voor de origineelste outfit van de dag! De winnaars kunnen een reis winnen naar Spanje aangeboden door Jetair, sponsor van het evenement.
Eten en drinken zullen aanwezig zijn gedurende het evenement, zodat iedereen die vrienden en/of familie heeft die deelnemen aan onze loopwedstrijden die ook kan zien lopen.
Wie organiseert “Run the Difference”? Het evenement is georganiseerd door een groep die bestaat uit 8 studenten van de KU Leuven. Gedurende hun les ‘management project’ kwamen ze op het idee “Run the Difference” om een evenement te organiseren met een gezellige atmosfeer maar tegelijkertijd ook aandacht te kunnen trekken voor autisme.
Na grondig nadenken kwamen ze tot de constatatie dat iedereen op een bepaalde manier in aanraking komt met autisme, en leek het dan ook een goed idee om acceptatie van mensen met autisme te promoten, wat het centrale punt is van het evenement.
We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op dit leuke evenement!

Schrijf je in
Waar gaan de opbrengsten naartoe?

De volledige opbrengst zal geschonken worden aan Autism-Europe, een internationale associatie die streeft naar verbetering van de rechten van personen met autisme en het verbeteren van hun levenskwaliteit.

Prijzen: Kinderen: 3€ Studenten: 5€ Volwassenen: 10€

Hoe kan ik mij registreren? U kan u registreren door op “Schrijf je in” te drukken en “Get Tickets” te selecteren of door een e-mail te sturen naar Kaylene Rafferty, runthedifference2016@gmail.com met uw gsm-nummer en e-mail adres.