/

T.G.V. Fotozoektochten : Augustus 2020


Prijsuitrekking 10 oktober 2020 S.K.O. Vollezele
Vragen en Antwoorden per gemeente
Een zoektocht om samen met familie en vrienden van een leuke en coronaveilige wandeling te genieten.
De 3 zoektochten van elk ongeveer 6-km lopen in de 3 deelgemeenten, Tollembeek, Galmaarden en Vollezele zowel over verharde als onverharde wegen. 
Hoe deelnemen?
  • Alle formulieren zijn te bekomen op de dienst vrije tijd, of het VVV-kantoor Baljuwhuis kammeersweg 2. Deze kunnen ook gedownload worden via de site van de gemeente of via onderstaande link.                                                 In de dorpskernen zijn vanaf 29 juli mondkapjes verplicht !

Download hier het reglement  , de parcoursbeschrijving en het antwoordformulier 

Op het deelnameformulier worden er telkens, per gemeente, 14 foto’s getoond. Er wordt één vraag gesteld in de omgeving waar de foto werd genomen.

Visualiseer op het scherm van uw Smartphone of Tablet de kaart met de route en de 14 foto’s met de vragen op deze 3 pagina’s (één voor elke deelgemeente) :

Je mag een antwoordformulier per gemeente binnen sturen.
Om jouw winstkansen te verhogen kan je een antwoordformulier van een 2de en zelfs de 3de gemeente binnen sturen. Bezorg het antwoordformulier onder gesloten omslag, vóór 1 september, aan het gemeentebestuur met vermelding “FAMILIEZOEKTOCHT”, Marktplein 17 te 1570 Galmaarden.
In de loop van de maand september zal de lijst met de namen van de winnaars en de correcte antwoorden op onze website en op deze site  gepubliceerd worden.
Er zijn meerdere mooie prijzen, geschonken door het gemeentebestuur en wandelclub Parel van het Pajottenland®, te winnen.
Belangrijk! Gelieve de privacy van de bewoners te respecteren. Alle vragen zijn van op het openbaar domein op te lossen.