/

Nieuwsbrief 1ste mei Covid-19


Nieuwsbrief 1 mei 2020

 Covid -19 -coronavirus

 

 

 

Beste pareltjes,

 

In mijn vorige nieuwsbrief schreef ik onder meer dat ik hoopte dat we vlug naar een normaal leven konden teruggaan. De toestand is inmiddels wel verbeterd. Het aantal nieuw besmettingen neemt af. Meer patiënten worden uit het ziekenhuis ontslagen. Het aantal beademde mensen verminderd ook. Dit zijn allemaal positieve tekens maar de crisis is nog lang niet voorbij. We moeten voorzichtig blijven. 

Ik heb, in overleg met het bestuur, besloten om maandelijks een nieuwsbrief op te stellen met telkens de stappen die de komende maand zullen worden ondernomen. Omdat we het voor iedereen veilig  en houdbaar willen zullen we ons baseren op de richtlijnen van de federatie. Daarbij zullen we ook rekening houden met de adviezen van de virologen en de maatregelen opgelegd door de veiligheidscommissie.    

 

De federatie heeft nu ondertussen beslist om het besluit, alle wandelingen te annuleren tot 3 mei, te verlengen tot en met 30 juni.

Voor onze club heeft dit tot gevolg dat onze uitstap met de BUS naar SINT-TRUIDEN van 21 mei en GRATIS WANDELEN op 28 juni in Schellebelle-Wichelen worden geannuleerd. Voor onze UITSTAP met de BUS naar ZOUTLEEUW op 5 juli zal ik jullie, rekening houdend met de toestand en na overleg met het bestuur, in een nieuwsbrief informeren. 

Onze belangrijke clubactiviteit zijn de Baljuwtochten van 30 augustus. Ik ben volledig klaar met de uitwerking van deze wandeling. Het enige dat nog moet gebeuren in de samenstelling van de medewerkersploegen. Dit wil zeggen dat er in een minimum van tijd deze organisatie kan worden geconcretiseerd. Ik zal jullie, vanaf het ogenblijk dat er voor honderd procent zekerheid is, onze acties laten weten.

Hou het veilig en gezond.    

Namens het bestuur.

Met vriendelijke groeten.

Raymond.

voorzitter@parelvanhetpajottenland.be

Parel van het Pajottenland ® Vollezele 4254

Lid van Wandelsport Vlaanderen VZW